HZVV meer dan voetbal alleen

“NOG ÉÉN ZATERDAG”

regenboog bij hzvv

Iedereen heeft het afgelopen dinsdag van onze ‘vriend’ Ernst Kuipers kunnen horen. Vanaf a.s. zaterdag (18/02), geen mondkapjes meer, geen 1,5 meter afstand meer en geen verplichte zitplaatsen meer in de kantine.

Corona spelregels

Wel nog één zaterdag controle op het corona toegangsbewijs, maar dat deden we al die tijd al perfect en de telefoon zit de meesten van ons toch aan de hand geplakt, dus die laatste horde nemen we a.s. zaterdag samen zonder problemen.

Dus nog één zaterdag even een babbeltje bij de ingang van de kantine, nog één keer moeten nadenken over, in welke maand je ook alweer geboren was. Om vervolgens weer samen met je teamgenoten te genieten van het voorbeschouwen en het nabeschouwen in onze kantine.

Het bestuur bedankt alle HZVV-ers en hun ‘tegenstanders’ voor het begrip en geduld, waardoor we de ons opgelegde beperkende maatregelen zo soepel mogelijk hebben kunnen uitvoeren.

En tot slot een groot compliment aan Marian en haar kantinebrigade, die toch steeds binnen de vereiste kaders optimale ruimte wisten te creëren voor een aangenaam verblijf en daarmee een zeer plezierige derde helft in onze kantine.