HZVV meer dan voetbal alleen

Nieuwe selectie

Wij zijn er bijtijds bij!
Voor het volgende seizoen is het gelukt om twee (nieuwe) jeugdtrainers vast te leggen! Met behulp van een werving & selectie zijn we samen tot dit fantastische resultaat gekomen. Twee avonden zijn er selectiegesprekken gevoerd door onze HJO Jeffry Snijder en personal coach/begeleider Harold Brunsting. Bij de sollicitatie gesprekken vond er een brede kennismaking plaats als persoon en wederzijdse verwachtingen. De sollicitanten zijn in de gesprekken flink bevraagd en hebben een aantal casussen gekregen, waarbij ze tactische vraagstukken moesten oplossen op basis van het jeugdbeleid en onze principes.

Jordan Poeste en Dennis Smit

Wij zijn als club verheugd om je te informeren wie het zijn en presenteren wij met trots alvast de “nieuwe selectie”.
Onze jeugdtrainers voor seizoen 2022-2023:

Dennis Smit (17-1)
Jordan Poeste (19-1)

Wij hebben deze heren eens gepolst over hoe blij ze zijn, hoe ze naar hun toekomstige trainerschap kijken en wat hun drijft, maar zeker ook een kort persoonlijk inkijkje!

Dennis Smit
Dennis zegt zelf over zijn rol als jeugdtrainer bij HZVV:
“Ik kijk er naar uit om bij een nieuwe vereniging veel nieuwe mensen te leren kennen en heb ontzettend veel zin om komend seizoen aan de slag te gaan!

Als trainer wil ik mezelf altijd blijven ontwikkelen. Ik kijk veel voetbalwedstrijden.
Vooral wedstrijden met trainers die hun team op een hoge intensiteit laten spelen hebben mijn voorkeur. Jurgen Klopp (Liverpool), Gian Piero Gasperini (Atalanta Bergamo) en Marcelo Bielsa (Leeds United) zijn hier een aantal voorbeelden van. Ook praat ik graag over voetbal en vooral het tactische aspect vind ik heel interessant.”

Voor spelers vindt Dennis het belangrijk dat zij zich prettig voelen binnen een team. Hij stimuleert spelers om initiatief te nemen en lef te tonen. Voor hem zijn dit drie hele belangrijke voorwaarden om als individu en team stappen te maken en beter te worden. Hij geeft spelers graag inzicht, om zelf na te denken over voetbal en hun acties, zodat ze tijdens wedstrijden situaties sneller gaan herkennen en daardoor sneller oplossingen gaan vinden.

Dennis (32) woont zijn hele leven al in Hoogeveen en is op zijn 17e begonnen bij vv de Weide. De afgelopen vijf seizoenen is hij de trainer van de 17-1. Naast zijn passie voor voetbal kijken en training geven heeft hij een eigen koeriersbedrijf waar hij voornamelijk ’s nachts op pad is.

Jordan Poeste
Jordan is natuurlijk geen onbekende van de club met al flink wat jaren “lid van de familie” en huidige hoofdtrainer van JO17-1. Hij is blij met de kans die hij krijgt en het vertrouwen dat de club in hem heeft. De jeugdopleiding pakt door op de huidige visie en investeert niet alleen in onze spelers, maar ook op de persoonlijk ontwikkelingsmogelijkheden voor de trainers.

Jordan vult daarbij aan: “Ik heb enorm zin in deze nieuwe uitdaging! Ik ben een zeer gedreven persoon met enorm veel passie voor het trainersvak. HZVV is een hele ambitieuze club en dit past perfect bij mijn doelen. Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van deze vereniging”.

Jordan(22) woont samen met zijn vriendin Ilse in Hoogeveen. Naast het feit dat hij veel te vinden is op de velden van HZVV, heeft hij een part-time baan. Hij is erg geïnteresseerd geraakt in de opleiding tot politiekundige en is zijn ambitie om in de toekomst het UEFA A diploma te gaan halen.

Met een warm welkom bij onze club Dennis! wensen wij Dennis en Jordan namens de jeugdcommissie veel plezier en succes! Gefeliciteerd mannen!