HZVV meer dan voetbal alleen

Corona spelregels

we mogen weer

Kantine open
Voor en na de wedstrijden is het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en een drankje te drinken in de kantine. Hiervoor gelden de bekende spelregels:

  • Iedereen vanaf 18 jaar dient een coronatoegangsbewijs met identificatiebewijs te laten zien.
  • Bij betreden van de kantine en de andere ruimten is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Een vaste zitplaats is verplicht, dit betekent vol = vol en dat de deur dicht gaat, hoe vervelend ook.
  • Bij het verplaatsen in de kantine is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Kantine wordt regelmatig geventileerd.


Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, op het veld of in de sporthal, en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders en evt. andere vrijwilligers.

Kleedkamers
Ook bij het gebruik maken van de kleedkamer is een coronatoegangsbewijs verplicht wanneer je 18 jaar of ouder bent. Voor zaalvoetballers gelden dezelfde spelregels voor het betreden van de sporthal/kleedkamers.

Publiek bij wedstrijden
Het publiek is weer welkom bij de wedstrijden en trainingen. Voor het zaalvoetbal moet publiek boven de 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs laten zien.
Daarnaast geldt voor zowel het veld- als het zaalvoetbal dat het publiek 1,5 meter afstand moet houden en bij het verplaatsen in de kantine of de sporthal een mondkapje dragen.