HZVV meer dan voetbal alleen

Autobedrijf van der Weide balsponsor bij HZVV 1 – SV Urk 1

Balsponsor Garage van der weide klein model

Op de hoek van de Beukemastraat en de Tamboerlaan, in Hoogeveen Zuid, is Autobedrijf Van der Weide gevestigd. Eigenaar Roelof van der Weide werkt er samen met zijn zoon Remco en andere monteurs. Een aantal decennia geleden verplaatste Roelof zijn bedrijf vanuit Het Haagje in het centrum van Hoogeveen naar de huidige locatie.

Autobedrijf van der Weide in Hoogeveen is het adres voor betaalbaar onderhoud en reparaties aan uw auto. Tevens kunt u bij ons terecht voor betrouwbare occasions. Met onze moderne APK-straat en gekwalificeerde keurmeesters zorgen wij voor de jaarlijkse APK-keuring voor uw auto.

Wij staan voor eerlijkheid en transparantie richting onze klanten. Letterlijk, want tijdens de verbouwing een aantal jaren geleden hebben wij gekozen voor veel glas. Vanuit onze koffiehoek heeft u vrij zicht op ons hele bedrijf.

Bij ons geen verborgen kosten of vage adviezen die u veel geld kosten. Duidelijk en helder advies zien wij als een standaard hoe wij met u moeten communiceren.

U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

U maakt bij ons een afspraak door het online formulier in te vullen of te bellen naar: 0528 – 26 77 46.
Indien u contact met ons op wilt nemen dan kan dit ook via: info@autobedrijf-vanderweide.nl

Autobedrijf Van der Weide wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag uiteraard op een positief resultaat!