HZVV meer dan voetbal alleen

Indeling voorjaarscompetitie en fase III

De indelingen van de voorjaarsreeksen in de B-categorie zijn bekend. De indelingen van de poules zijn op basis van de uitslagen in de najaarsreeksen door de KNVB vastgesteld. Ook de indelingen voor de volgende fase van de Jo8 t/m Jo12-pupillen is bekend. Kijk hier voor de indelingen van de HZVV-teams. 

De nummering waarmee het wedstrijdprogramma kan worden vastgesteld wordt morgen – donderdag 13 januari – door de KNVB vrijgegeven. Let op dat de aanvangstijden van de wedstrijden nog kunnen wijzigen. De thuisspelende vereniging heeft het recht om tot 8 dagen voor de wedstrijddag eenzijdig het begintijdstip van een wedstrijd aan te passen (bijvoorbeeld i.v.m. een efficiënte veld- en kleedkamerbezetting).

De eerste wedstrijddag van fase III bij de pupillen staat zaterdag 22 januari op het programma. De teams die in de voorjaarsreeksen uitkomen starten grotendeels op zaterdag 29 januari. De teams die zijn ingedeeld in een poule van 7 of 8 teams beginnen i.v.m. het aantal te spelen wedstrijden een week eerder. Uiteraard is de startdatum afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

De indeling van de voorjaarscompetitie van de jeugdteams in de A-categorie is nog niet bekend. De KNVB is van plan om eerst de najaarscompetitie uit te spelen en daarna wordt, na toepassing van de promotie-/degradatieregeling, pas begonnen met de voorjaarscompetitie.